Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка! Виж как скриха от зрителите

Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка! Виж как скриха от зрителите
5 (100%) 1 vote

Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка – този факт остана скрит от зрителите

 

Пенка Георгиева напусна Къщата на Биг Брадър, след като уж събра най-малка подкрепа от зрителите…

Всъщност нещата стоят другояче и развръзката е след уговорка с продуцентите, научи Kliuki.net. Истината е, че от самото начало Пенка иска да си ходи, при това заради една преса.

Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка - това остана скрито от зрителите

Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка – това остана скрито от зрителите

Манекенката не можа да прости, че не й дават уреда, за да се направи на красива. После обаче се увлече в игрите с Джийсън и се кротна.

Часове след като той беше изгонен, Пенка отново започна да циври, че решението й е окончателно и идния понеделник ще излезе. Както вече първи писахме, дори съквартирантите обсъждаха този факт около Пенка, но когато започваха подобни разговори, излъчването веднага биваше прекъснато.

Целта беше никой да не разбере, че всъщност Пенка настоява да се махне от шоуто по свое желание, за да може да се стъкми сценарият, убедени са и фенове на формата, които го следят редовно онлайн.

В подкрепа на това е и доказателството, че Пенка най-сетне получи своята преса в неделя вечерта, за да може да се подготви за лайфа и да застане до Ники Кънчев в студиото с блестяща визия.

За съжаление хората си мислят, че те решават какво да се случва в риалитито, но събитията се развиват, както преценят от Биг Брадър, обобщават потребителите в мрежата.

Предполага се, че след дискусия в изповедалнята, екипът е убедил Пенка да задържи недоволството си до понеделник, когато да напусне Биг Брадър тържествено пред аудиторията.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Пенка излезе от Биг Брадър след уговорка! Виж как скриха от зрителите”

 1. Veselka Iordanova

  Дек. 04. 2013

  А защо тогава хората си пускат есемесите и си дават парите залудо?

  Reply to this comment
 2. Emailcheto Abvbg

  Дек. 04. 2013

  Веселке защото са будали… без извинение! Това така наречено "шоу" е толкова прозрачно в далаверите си, че нормален човек SMS няма да пусне!

  Reply to this comment

Добавете коментар