Пеньо срази с нови силиконови устни (Снимки как изглежда сега)

Пеньо срази с нови силиконови устни (Снимки как изглежда сега)
2 (40%) 1 vote

Пеньо от Биг Брадър срази с нови силиконови устни, след като изведнъж се появи и потресе всички

 

Пеньо от Биг Брадър срази с нови силиконови устни!

Както вече Kliuki.net писа, атрактивният участник в риалитито Пеньо изненадващо се появи, след като тънеше дълго време в забвение и имаше слухове, че е в чужбина.

Пеньо от Биг Брадър срази с нови силиконови устни

Пеньо от Биг Брадър срази с нови силиконови устни

Какво точно е правил там, само той си знае, но някои смятат, че той е заработвал като платена… дама. Да, от години насам Пеньо продължава все така да се подвизава като момиченце напук на природата. Дрехи, грим, прически – нищо не му липсва, а от скоро си е сложил и силиконови устни. Направо засенчва родните фолкаджийки!

Пеньо преди пееше и искаше да става звезда у нас, но явно не му спореше и заряза тази своя мечта. После внезапно се покри и дори следващото издание на шоуто не успя да го привлече да влезе отново. Пацо тръпнеше от очакване и нетърпение през всички дни на престоя си, но се оказа, че Пеньо е отсвирил формата.

Дали причините са, че той е бил зает със собствената си суета и да се прави на по-красива, засега не се знае, защото той усърдно избягва прожекторите към себе си.

Рано или късно обаче ще се разкрие и цялата истина ще лъсне наяве, убедени са запознати с личността на Пеньо. „Той просто жадува да е известен, няма да пропусне тази възможност!”, писаха по негов адрес приятели, с които Пеньо вече не се вижда, защото пътищата им ги разделили.

Вижте от снимките как изглежда Пеньо от Биг Брадър сега и неговите нови силиконови устни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар