Пейо мислил Гала за надута

Гласувайте за статията

Старото другарче на Гала – Пейо, споделя, че мислел Гала за надута и превзета. Пощальонът бързо си променя мнението, след като заработват заедно. Странно е, че всеобщото мнение за блондинката се припокрива. Потребителите в мрежата смятат напористата водеща за “много изкуствена”. На Гала самочувствие не й липсва, а и кариерата й работи в нейна полза.

Та, двамата станали големи приятелчета още в “Имаш поща”. Това е една от причините, Пейо да бъде поканен в “На кафе”. Най-популярният пощальон се радва на интерес от страна на зрителите на Нова ТВ. Дали заради привлекателната външност, или заради непринуденото и открито държание, е трудно да се каже. Чаровникът е верен на жената до себе си вече 11 години. А щастливката също обича музиката, но се изявява в друга сфера.

Пейо споделя, че Гала не контролира нищо в предаването, защото всички се съобразяват с продуцентите. Тя не е шеф на когото и да било, а само колежка. Мнението на всички е, че Гала се разпорежда в “На кафе”, но истината е съвсем различна, споделя Пейо. Всички се чувстват равни и няма борба за надмощие. Малко ни е трудно да го повярваме. В телевизията, както и в останалите сфери на живота, има жестока конкуренция, която несъмнено поражда личностни конфликти. Очевидно в Нова ТВ не е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Пейо мислил Гала за надута”

 1. Dimka Mihaylova

  апр. 13. 2011

  utroto e po-madro ot ve4erta!

  Reply to this comment
 2. Bebsi Ivanna

  апр. 24. 2011

  alllllllllllllllllll kvi sa nadyti.

  Reply to this comment

Добавете коментар