Паулина Вълчева превъзхожда Симона с ето тези предимства

Паулина Вълчева превъзхожда Симона с ето тези предимства
5 (100%) 1 vote

Паулина Вълчева е далеч по-достойна да носи короната на Мис България от Симона Евгениева, категорични са дори потребителите

Паулина Вълчева грабна дори обикновените потребители, които нямат окото на журито на Мис България.

Паулина Вълчева

Паулина Вълчева е нежна и очарователна, истинска Мис България

След като вече писахме, че тя е истинската носителка на короната, то е редно да покажем какви са предимствата й. Снимките, които публикува Kliuki.net, са показателни в това отношение.

Чаровната представителка на конкурса от Бургас има с какво да изпъкне пред Симона Евгениева, която беше посочена като окончателния избор. Паулина притежава онази харизма, която грабва на момента, освен това е нежна и няма такива подобрения, както Симона.

Паулина Вълчева

Паулина Вълчева блести със сериозни предимства на фона на Симона Евгениева

Настоящата Мис България по-скоро блъска на плейметка, отколкото на лице на страната ни, убедени са ценителите на естествената хубост. Уви, решението сочи, че именно тя заслужава приза. Как го е получила и дали е честна надпреварата, вероятно никога няма да разберем.

Организаторката Жени Калканджиева не е от хората, които биха паднали по гръб и биха признали, че са направили грешка. А и явно всичко е уредено предварително, подозират мнозина. За цената само се говори тихомълком, но сигурно не е толкова скъпо, щом всяка дама с по-груби черти може да се класира на престижната позиция.

Паулина Вълчева все пак си остава нежната фаворитка за титлата, независимо какво е официалното становище. Брюнетката щеше да рекламира България с цялото си зашеметяващо излъчване, но така или иначе, на Мис Свят участничка няма да имаме.

Сигурно това е единствената утешителна награда за онези, които съжаляват, че Паулина Вълчева не успя да пробие никое от първите три места.

Сами преценете от снимките дали тя няма качества да стигне дотам – ето я Паулина Вълчева в целия й блясък!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар