Паулина Вълчева е истинската Мис България?

Гласувайте за статията

Паулина Вълчева трябваше да вземе короната, а не Симона, убедени са ценители на женската хубост

Паулина Вълчева покрива всички критерии, за да бъде истинската Мис България.

Това обсъждат ценители на женската хубост и представящи се за специалисти в тази област, научи Kliuki.net.

Паулина Вълчева

Паулина Вълчева е истинската Мис България, убедени са мнозина

Бургазлийката определено е по-нежна, ефирна, елегантна и класна от избраната Симона Евгениева, категорични са потребителите в нета.

Те поддържат същото мнение. За тях Паулина е достойна за короната, нито една от останалите не може да се мери с нея, писа изданието HotArena.net.

На конкурса видяхме хъс и желание в доста кандидатки, но явно малцина от тях имат реална преценка за себе си. Вълчева беше разочарована след като разбра, че не тя ще стане кралицата на 2014-та, но не й оставаше нищо друго, освен да поздрави фаворитката Симона.

За нея се счита, че е посочена задкулисно и няма на какво отгоре да бъде точно тя Мис България. Различните становища и версии засега нямат своето потвърждение. Евгение ще трябва да се справя с хейтърите, които вървят след нея и я определят като селско момиче без особено излъчване.

Паулина Вълчева пък въобще не се класира в първата тройка. Тя малко заядливо подхвърли пожеланията си за успех към Симона и намекна, че няма за какво да й е нужен, след като няма да се явява на Мис Свят.

Това околните определиха като завист от нейна страна, но така или иначе, Паулина си остава любимка на голяма част от публиката. Жени Калканджиева усърдно отбягва темата, откакто беше финалът, увенчал с приза Симона. Плъзнаха слухове, че е достатъчно да броиш 20 бона в кеш и всяко момиче може да се превърне в Мис България.

Дали това е така или не, никой не може да го каже със сигурност, а половинката на Тачо най-малко би признала такъв конфузен факт.

А на вас харесва ли ви Паулина Вълчева?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар