Пътят на Емир спасява рейтинга на Би Ти Ви

Пътят на Емир спасява рейтинга на Би Ти Ви
4.43 (88.57%) 7 votes

Пътят на Емир спасява Би Ти Ви, медията закъса с рейтинга

Хитовото продължение на „Огледален свят“ тръгва в ефира на Би Ти Ви. От телевизията решиха да борят конкуренцията от индийски сериали с изпитано средство — Пътят на Емир.

Първоначално бе взето решение сериалът да бъде излъчен само до основните епизоди на „Огледален свят“. Със смъртта на Фериха лентата трябваше да има своя логичен край. Интересът към продукцията обаче бе толкова голям, а актьорите решени да продължат да играят, така че продуцентите решиха да направят продължение под името Пътят на Емир.

Пътят на Емир вдига рейтинга на Би Ти Ви

Пътят на Емир вдига рейтинга на Би Ти Ви

Лентата се радваше на умерен интерес в Турция, а след скандал с голямата звезда в сериала Чаатай Улусой, снимките бяха спрени. Хазал Кая просто липсваше на публиката твърде много, за да може екранният Емир и нейната заместничка да я заменят.

Въпреки това у нас, с краят на Огледален свят зрителите дълго негодуваха. Те настояваха продължението на сериала да бъде излъчено. От телевизията обаче заложиха на уж хитовия Север-юг, който обаче също не успя да задържи вниманието на феновете за дълго. Затова спешно се наложи да се спасява рейтингът на медията с романтични сапунки като Една любовта история и Пътят на Емир.

Последният сериал със сигурност ще зарадва родните домакини и почитателките на турските сапунки. Още повече, че сериалът разказва историята на Емир след смъртта на Фериха.

Още в първите епизоди една от мистериите ще бъде разгадана — кой уби Фериха? Бившият й годеник Халил е виновен за смъртта й, тъй като фатално я прострелва по време на първия й сватбен танц. Емир обаче има още един враг, с когото да се разправи — Явуз и тръгва да му отмъщава. Като решава да му отнеме най-скъпия човек — жената, на която държи повече от живота си.

Какво още ще се случи в Пътят на Емир съвсем скоро ще стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар