Пътят на Емир разочарова зрителите: Без Фериха сапунката не струва!

Пътят на Емир разочарова зрителите: Без Фериха сапунката не струва!
3.75 (75%) 4 votes

Пътят на Емир разочарова зрителите, феновете искат Фериха обратно в сериала

Третия сезон на Огледален свят — Пътят на Емир окончателно разочарова зрителите. Само 8 епизода от сериала бяха записани, преди той да бъде окончателно спрян. Аудиторията обаче е категорична, че историята няма нито смисъл, нито логика, нито интересен сюжет. И губи много от напускането на Хазал Кая.

Актрисата си тръгна от шоуто след края на втори сезон, а третия сезон се оказа пълен провал за нея. „Сякаш са събрали на едно място всички безработни актьори и са им казали „Играйте нещо“. Няма нито логика, нито последователност“, коментират те.

Пътят на Емир се оказа пълно фиаско

Пътят на Емир се оказа пълно фиаско

В новия сезон на сериала се раждат няколко любовни линии, които обаче на пръв поглед нямат никакъв смисъл. Полицайката Джан, селското момиче Зюйля и дори Гюнеш Сандажктар, играеща сестрата на Явуз не успяха да грабнат феновете в Пътят на Емир. Нещо повече – останаха объркани и разочаровани.

По сценарии сериалът проследяваше събитията, година след смъртта на Фериха. Юмер е бунтар, който пребива всички богати младежи, братът на Емир, пък е недоволен, че майка му го пренебрегва, а Фериха е заменена от своя млечна сестра — Зюйля, която следва нейните стъпки и дори се влюбва в съпруга й. Още по-голямо объркване настава след появата на полицайката Джан, която е обвързана по някакъв начин с Явуз, а в същото време изглежда влюбена и в Емир. И точно когато зрителите решават, че двамата ще се съберат, се появява нов персонаж – Гюнеш, която се оказва истинската нова любов на героя. Въобще – кашата е пълна!

Безсмисленото лутане от една сюжетна линия в друга, обаче отегчи зрителите на Пътят на Емир. И те са разочаровани от третия сезон.

„Нищо не схванах дотук“, „Ако това е продължението на Огледален свят, радвам се, че са го спрели. Пълна безсмислица“, коментират фенове на сериала.

Аудиторията е категорична, че липсва химията между Хазал Кая и Чаатай Улусой. „Бяха перфектен тандем, никак не му подхожда Гизем Караджа“. Забъркването на двамата в наркоскандал, допълнително отблъсна феновете от продължението на сериала. И едва след 8 заснети епизода, поредицата бе спряна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

7 коментара to “Пътят на Емир разочарова зрителите: Без Фериха сапунката не струва!”

 1. Liliq Perkova

  авг. 22. 2014

  gluposti mnogo e xubav

  Reply to this comment
 2. симо

  авг. 22. 2014

  Такава БОЗА не е показвана 20 години

  Reply to this comment
 3. daniela

  сеп. 10. 2014

  mnogo si e hybav seriala vupreki 4e q nqma feriq

  Reply to this comment
 4. Iva Hristova

  сеп. 11. 2014

  takmo stana interesen i go sprqha

  Reply to this comment
 5. алабала

  сеп. 11. 2014

  Събитията се развиват не една година, а едва три месеца след смъртта на Фериха. Да бяхте написали вярно имената на героините също нямаше да е лошо.

  Reply to this comment
 6. Tony Almeida

  сеп. 11. 2014

  Ето това е истински сезон.без дъртаци и монолози.без онази селянка – Лейла Хазал Кая.ГИЗЕМчето(ГЮНЕШчето)е Супер…..мадама и с чуство за хумор.

  Reply to this comment
 7. Krasimira Krasteva

  сеп. 16. 2014

  Много добре се получи историята с Гюнеш. Тя доста прелича на Ферия, но жалко, че приключи така странно. Дано да има продължение с някакъв нормален край!

  Reply to this comment

Добавете коментар