Пътят на Емир раздели Хазал Кая и Чаатай Улусой

Пътят на Емир раздели Хазал Кая и Чаатай Улусой
4.17 (83.33%) 6 votes

Пътят на Емир скара Хазал Кая и Чаатай Улусой

Пътят на Емир се оказа ябълката на раздора между звездите в „Огледален свят“. Нови слухове за драми на снимачната площадка на приключилата вече сага, разпалиха за пореден път любопитството на феновете. В социалните мрежи се носи мълвата, че Чаатай Улусой приел да се снима в Пътят на Емир не само, за да продължи успеха на „Огледален свят“. Упорито се говори, че актьорът се надявал да блесне още повече в продължението, без да се налага да си дели славата с известната си колежка Хазал Кая.

В публичното пространство отдавна се шушука, че нещастната любов на Емир и Фериха в „Огледален свят“ е станала причина Хазал Кая и Чаатай Улусой да се сближат и извън екрана Връзката им обаче не издържала дълго и актьорът зарязал колежката си.

Любовна драма разделила звездите в "Огледален свят"

Любовна драма разделила звездите в „Огледален свят“

Последвали неистови скандали на снимачната площадка, тъй като актрисата не искала повече да си партнира с него. Разрешението на проблема дошло с предложението за участие в нов сериал. Хазал Кая веднага подписала договора, а Чаатай Улусой получи предложение за Пътят на Емир, което приел без да се замисли.

mneniq

mneniq 3

За съжаление актьорът не успя да събере достатъчно фенове, а изборът на мис Турция за негова нова любима, не се хареса на аудиторията. Последвалия скандал с наркотиците, окончателно срина имиджа на двете звезди и Пътят на Емир бе спрян след едва 13 епизода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар