Пътят на Емир остава без продължение! Виж защо

Пътят на Емир остава без продължение! Виж защо
4 (80%) 4 votes

Пътят на Емир остава без продължение, звездите отказаха да снимат сериала

Пътят на Емир остава без продължение. Последните слухове из турските медии гласяха, че лентата може да се върне на екран с ново продължение. Циркулираше мълвата продуцентите да съберат отново тандема Чаатай Улусой и Хазал Кая в продължението на Огледален свят, но идеята пропадна.

Концепцията бе, чрез продължение на Пътят на Емир да съберат звездите отново на снимачната площадка. Феновете се надяваха, сценаристите обмисляха нови сценарии, а продуцентите планираха бюджета за новата продукция, но всичко се оказа само обещания.

Пътят на Емир остана без продължение

Пътят на Емир остана без продължение

Звездите от сериала Чаатай Улусой и Хазал Кая се извиниха, че имат изключително много работни проекти, за да се занимават с продължение на Пътят на Емир. Улусой също така заяви, че иска да скъса с образа на богат и разглезен бизнесмен и да изиграе по-сериозни роля. Охладнелите му отношения с Хазал Кая след края на Огледален свят също повлияха. А слуховете за връзка с Гизем Караджа не донесоха особен голям успех на продължението на сериала.

В момента звездата от Пътят на Емир е щастливо обвързан със Серенай Саръкая от „Приливи и отливи“ и не си й помисля да зареже проекта заради друга роля. Особено в проект, който ще го срещне със стара любов. Въпреки че сериалът вече е към своя край, Чаатай не иска да се връща към стари роли.

Освен това актьорът свързва Пътят на Емир с доста неприятен момент от живота си. Именно докато течеше сериалът полицията го арестува за притежание и употреба на дрога. За да изчисти имиджа си Чаайтай положи доста усилия, въпреки че медиите често го питат покрай Пътят на Емир за скандала с дрогата. По тази причина актьорът няма никакво желание да се връща за ново продължение на сериала, независимо от парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Пътят на Емир остава без продължение! Виж защо”

 1. Генка Николова

  юли 29. 2014

  Е, не е вярно просто колко невярни неща могат да се пишат. Клюки, клюки, ама това си граничи с простотия! Нито сериала ПО е към края си, нито актъорите са загатнали такова отношение по между си. Успех с клюките!

  Reply to this comment
 2. daniela

  сеп. 10. 2014

  dano da ima produljenie na seriala,zashoto e mnogo hybav

  Reply to this comment

Добавете коментар