Патрашкова тайно в Къщата при Черната Златка, наставлява я за финала

Патрашкова тайно в Къщата при Черната Златка, наставлява я за финала
5 (100%) 1 vote

Видната журналистка тайно в Къщата, дава съвети на Златка

След като Златка Димитрова избухна срещу Райна, че e ходела по участия, докато е в „Биг Брадър“ и получавала новини от външния свят, зрители разкриха друга измама. Оказа се, че Златка Блек също не е тънела в пълно затъмнение и е била със солидна подкрепа в шоуто. Димитрова тайно се виждала с Кристина Патрашкова и то неведнъж твърдят те. Журналистката, която е сред близките на приятелки на Златка, буквално я избутала до финала.

Аудиторията възмутено коментира, че Патрашкова редовно е давала наставления на Златка и то на тайни срещи в Къщата „Патрашкова влизаше тайно вътре да дава указания на Златка“, пишат потребители в мрежата.

Криси Патрашкова наставлява Златка за финала в "Биг Брадър"

Криси Патрашкова наставлява Златка за финала в „Биг Брадър“

По всяка вероятност именно журналистката й е разкрила, че ще има лична мисия с градовете отново, а също така и как се развива вота отвън. За разлика от миналата година, когато си изпускаше нервите постоянно, тази година Златка не спря да плаче.

Потребители разкриха пикантни тайни

Потребители разкриха пикантни тайни

Плеймейтката не си позволи нито веднъж да се развика или развилнее, както тя си знае. Вместо това изпадаше в сърцераздирателни кризи до самия финал.

В мрежата коментират, че вероятно по съвет на Патрашкова Златка се е държала по този начин. „Цял театър разигра на финала, направо прекали“, коментират още потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар