Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска!

Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска!
3.75 (75%) 8 votes

Парул Чаухан споделя, че за нея Цветовете на любовта е сред най-емоционалните й сериали

Парул Чаухан сподели подробности около работата си в Цветовете на любовта. Чаровната актриса, която изигра ролята на Рангини в сериала признава, че много се е сближила с колегите си Сара Кхан и Кишнук Махижан. Противно на слуховете, че двамата са влюбени и в живота обаче, те споделят, че са само приятели, макар и много привързани един към друг.

След ролята си в Цветовете на любовта, Парул споделя, че е напуснала сериала със смесени чувства. „Той беше част от живота ми много дълго време. Когато настъпи краят, дни наред не можех да повярвам, че вече няма да ходя на снимки, няма да се виждам със Сара и Кишнук, и останалите. Но в същото време съм щастлива, защото имам възможност да участвам в ново шоу и да работя по друг образ и характер.

Парул Чаухан за Цветовете на любовта, приятелите и ролите

Парул Чаухан за Цветовете на любовта, приятелите и ролите

За отношенията си с актьорите, Парул Чаухан споделя, че е била много привързана към екранните си роднини. „Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска. Не мога да забравя и как видях Ангад да плаче, защото той никога не е показвал подобна своя страна по време на снимките.“, разказва още тя.

Парул Чаухан споделя, че изключително тежко е преживяла и загубата на Сара Кхан след напускането й от сериала. „Най-трудно ми беше на края. Със Сара бяхме неразделни от първия ден и безкрайно ми липсваше след това“, откровена е още Парул. За нея дори годежът и сватбата на колежката й се оказали огромна изненада, тъй като двете били изключително близки, знаела за годежа й, но било особено странно за нея, когато научила за сватбата й.

Що се отнася до самата нея, Парул Чаухан е категорична, че не желае да бърза със сватбата. Тя е много влюбена в гаджето си, но двамата не бързат с брака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Парул Чаухан: Преживях смъртта на Садна и Ранвир като истинска!”

  1. marina

    авг. 22. 2014

    nstjn

    Reply to this comment

Добавете коментар