Пародия! Пацо се излага като Лео Ди Каприо (СМЕЯТ МУ СЕ)

Гласувайте за статията

Панайот от „Биг Брадър” сее усмивки, където и както и да се появи

 

Кой друг, ако не Пацо би се съгласил да го изтипосат в национален ефир като истинска пародия на любимеца на хиляди девойки Лео ди Каприо. Сам си е виновен!

Панайот като Лео ди Каприо

Панайот като Лео ди Каприо

Нали като влезе в Къщата на „Биг Брадър” се представяше за негов двойник. Е, нека сега да го видим колко може да се превъплъти в него и дали ще разтупти сърцата на дамите по същия начин. Пълен сеир! Цяла България стана свидетел на излагацията на Панайот, който въобще не се замисли, а се хвърли веднага в огъня, видя Kliuki.net. Заедно с актрисата в студиото на Нова телевизия той пресъздаде великата сцена от ”Титаник” и прочувствено изрецитира легендарните реплики: „Вярваш ли ми?”, „Затвори очи!” (виж след 40 мин. във видеото). В мрежата последваха бурни възгласи от видяното и както обикновено Пацо събра повече подигравки, отколкото похвали.

Пацо срази всички пред ефира

Пацо срази всички пред ефира

Разбира се, умението му да забавлява публиката, колкото и непрофесионално да е, се харесва на хората или поне на някои от тях. Не е важно, че повечето от вас намират за комично той да счита, че има прилика с Лео, защото Панайот от Гълъбово е убеден, че е така. Той дори разчита на славата си като чаровник и шегаджия да си намери гадже, но засега и там не вървят нещата, както на него му се иска…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар