Парис Хилтън взима 300 000 долара за „ВИП Брадър“?!

Гласувайте за статията

Русата фурия с астрономически хонорар за шоуто

Милиардерската наследница Парис Хилтън ще прибере шеметен хонорар от „ВИП Брадър“.Американската звезда, която утре ще влезе в шоуто взима по 300 000 за участие.

Парис Хилтън взима 300 000 долара от "ВИП Брадър"?

Парис Хилтън взима 300 000 долара за „ВИП Брадър“

Това е сумата, която Парис прибира за 4-5 дни изяви в подобни формати. Толкова е взела и за последното си участие в датския „ВИП Брадър“.

Милионерската наследница е една от най-известните жени в света, а също и сред най-богатите. Хубавицата се оказа тайното оръжие на продуцентите, които тази година решиха да надминат успеха си с посещението на Памела Андерсън.

Парис открай време радва зрителите с пикантни проявления и сега се очаква отново да се прояви. Последния път блондинката позволи на един от брадърите да й свали шортите, за да покаже новата си татуировка.

Тогава обаче брюнетката беше свободна, докато сега го раздава по-кротко, тъй като е с гаджето си Ривър Вийпери. Според запознати Парис винаги се е държала изключително дружелюбно с участниците и е готова на всичко, за да изкара лесни пари. Единственото условие на русата фурия е да не го прави в Щатите, където търпи унищожителни критики.

По тази причина Европа открай време е любимо място на Парис за развлечения. При това за различните си изяви красавицата взима астрономически хонорари. Не е ясно дали блондинката не е решила да направи някаква отстъпка за участието си във „ВИП Брадър“. Но според запознати, дори и да е намалила парите, със сигурност компромисът е много малък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар