Парис Хилтън удари Линдзи по болното място

Гласувайте за статията

След като в публичното пространство бяха разпространени кадри, показващи как холивудската актриса прибира нещо, за което не е платила, и то скъпо колие, на всички им стана ясно, че нещо с това момиче не е наред. По този повод Парис Хилтън реши да се изгаври с Линдзи, като намекна за клептоманската страст на актрисата в шоуто “Светът според Парис”.

Плоската провокация на богаташката удари Линдзи по болното място. Тя и без друго все още не е съвзела от поредното падение в своя живот. Цял свят разбра, че актрисата е една обикновена крадла и то при положение, че има достатъчно пари, за да си купи цял бижутериен магазин. Това говори за сериозни душевни проблеми, твърдят специалистите. Манията да прибира чужди вещи в най-скоро време сериозно ще застраши кариерата на Линдзи, смятат феновете й.

В скандалното дело блондинката беше призната за виновна. Въпреки вината си, актрисата заплаши, че ще съди бижутерийния магазин, защото си позволил да разпространява уличаващите я кадри, без нейното изрично съгласие. За да оправдае позорната си постъпка, Линдзи заяви, че взела колието назаем. Никой не й повярва, естествено. Тя съвсем не е единствената известната актриса, която е изобличена в кражба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар