Парис Хилтън праща Линдзи Лоън в затвора заради побой

Парис Хилтън праща Линдзи Лоън в затвора заради побой
5 (100%) 1 vote

Актрисата поръчала да пребият братът на милиардерката

Малкият брат на милиардерската наследница Парис Хилтън—Барън бе пребит по поръчка на Линдзи Лоън. Шокиращата новина избухна като бомба тази сутрин в Холивуд. Младежът е помлян от бой, а състоянието му е направо трагично. По думите на момчето, поръчител на нападението е не друг, а актрисата Линдзи Лоън.

Звездата от „Гадни момичета“ нападнала 24-годишния младеж след сблъсък на парти в Маями. Барън бил с приятели на купон в имение в Маями, когато Линдзи се присъединила към тях. Звездата си разменила остри реплики с него, твърдейки, че се е присмивал зад гърба й. Лоън била отседнала в имението за фестивал на изкуствата в града. Малко след скандала с Линдзи, неизвестен мъж нападнал Барън и го пребил пред очите на актрисата, докато тя се смеела над него, съобщава електронния таблоид TMZ.

Линдзи Лоън преби братът на Парис Хилтън

Линдзи Лоън преби братът на Парис Хилтън

Актрисата вдигнала скандал в Маями

Актрисата вдигнала скандал в Маями

Линдзи категорично отрече да е била на партито, но видеокадри доказаха, че актрисата е била там и се е скарала с брата на Парис Хилтън. Семейството на Ли Ло обаче твърди, че това е монтаж и тя не е замесена в скандала.

Барън с тежки травми след инцидента сн. ТМZ

Барън с тежки травми след инцидента сн. ТМZ

Драмата не приключва дотук и със сигурност ще има и дело.  А в мрежата се появиха снимки на Барън след побоя. Самата Парис Хилтън е бясна заради посегателството над малкия й брат и се заканила да прати този път актрисата окончателно в затвора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар