Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари, а хората не могат да повярват, че тя получи тлъст хонорар за скромната си поява в Къщата

 

Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари!

Kliuki.net публикува снимки, които разкриват как обича да пътува богатата наследница.

Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари

Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари

Парис Хилтън се появи за кратко в Къщата и за нула време успя да ядоса нашите зрители.

Префърцуненото й поведение и липсата на какъвто и да е интерес към останалите звезди, раздразни всички пред екрана. Освен всичко друго Парис се измете на третия ден от страната ни, като участието й във „ВИП Брадър” беше особено скромно. Когато блондинката тества лютеницата също предизвика недоволство, а даже и караници между съквартирантите.

Парис Хилтън е много суетна звезда

Парис Хилтън е много суетна звезда

Ако трябва да се сравнява с бомбата Памела Андерсън, която идва в шоуто миналата година, то определено Парис Хилтън губи по точки… Такова е мнението на феновете на формата. Неслучайно моделката беше обявена за прекалено суетна – само забележете с колко куфара се движи обикновено.

Показахме ви как гримьорите се суетяха около нея, докато беше у нас. А сега става ясно, че Парис Хилтън никъде не мърда без скъпите си тоалети, които не могат да се съберат в поне десет нейни чанти… Това е да си баровка и да имаш цял екип, който да върви след теб, за да ти помага. Освен всичко друго, докато е в самолета, Парис разчита на своето розово одеяло. Тя никъде не тръгва без пухкавия си аксесоар.

Парис Хилтън явно държи да има около себе си всичко необходимо, а по-интересното е, че стяга същия багаж даже, когато отскача до Ибиса. Там е топло и може да е само по бански, но момичето сигурно гледа да е подготвена за всякакви ситуации.

Вижте сами как Парис Хилтън дойде и отлетя от България с дузина куфари!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар