Аромат на ракия и чесън в парфюм: мисията възможна

Аромат на ракия и чесън в парфюм: мисията възможна
5 (100%) 1 vote

Днес българската парфюмерийна компания Венера Козметикс избухна в мрежата като пусна в онлайн магазина си Fragrances.bg първия си собствен мъжки парфюм с аромат на чесън и ракия – Bulgarin Rakia Exquisite.

 

Неговото лансиране беше съпроводено с публикуването на високобюджетна реклама, която според вътрешни източници е струвала на пловдивската фирма няколко милиона и има защо!
За заснемането на рекламата на пафюма са събрани най-добрият актьор, оператор и снимачен екип в световен мащаб, а самите снимки са се провели в българския Холивуд – пловдивското село Житница.

От фирма Венера Козметикс споделиха, че дълго време са имали амбицията и желанието да възпроизведат уханието на истинския български мъж, като за тази цел е била наета специална лаборатория, в която прочут парфюмерист на Шанел е работил върху композицията цели 3 години.

Скандалната ароматна комбинация на парфюма включва ухания на сочни свински кюфтета, пресен чесън, деликатна ракия и още много други нотки с дълбока следа и присъствие на българската трапеза.

Венера Козметикс

Едно е сигурно – автентичният мъжки български мирис вече е уловен и в парфюмерийно шишенце, а фирмата споделя, че очаква най-много поръчки от чуждестранния пазар.

Рекламата на скандалния парфюм може да видите ТУК, а Венера Козметикс ви пожелава честит първи април!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар