Папарак прегази Никол Кидман

Гласувайте за статията

Холивудската звезда жертва на папарак, прегази я с колело

Холивудската звезда Никол Кидман преживя крайно неприятен инцидент преди ден. Папарак прегази австралийката, връхлитайки върху нея.

Папарак блъсна Никол Кидман

Папарак блъсна Никол Кидман

Кидман се прибирала в хотела си в Ню Йорк, където беше по случай модната седмица в града. Актрисата присъствала на едно от ревютата и след края му се прибрала, за да отдъхне за кратко, пишат от bliasak.bg.

Както винаги звездата била заобиколена от папараци, но един от присъстващите се оказал особено нахален. В стремежа си да заснеме отблизо Никол, фотографът едва не й причини тежки телесни повреди.

Актрисата пострада при инцидент с колело

Актрисата пострада при инцидент с колело

Преследвайки я с колело, папаракът буквално връхлетял върху звездата. И я съборил на земята, падайки върху нея. От хотела дори спешно извикали линейка на мястото на инцидента. За щастие Кидман се отървала с леки охлузвания и единственото, което счупила било …токчето на обувката й.

След като се съвзела от шока, актрисата вбесена заявила, че ще повдигне обвинение срещу наглия папарак заради агресивното му поведение. По всяка вероятност австралийската знаменитост ще изпълни заканата си, защото присъстващите на събитието папараци са готови на всевъзможни рискове, за да се докопат до атрактивни снимки.

Свидетелите на инцидента, стресирани от неприятния сблъсък, веднага повикали линейка, която да окаже помощ на пострадалата и полиция, за да задържи натрапникът.

За щастие нито Кидман, нито папарака са пострадали сериозно, но снимките от инцидента обиколиха интернет пространството, предизвиквайки сериозен скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар