Папараци хванаха бременната Вили Марковска (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вили Марковска разхожда плоско коремче в шестия месец, изумява всички наоколо

Вили Марковска е бременна, както самата тя потвърди в ефира на бТВ. Kliuki.net вече писа със снимки за щастливата вест на актрисата.

От личните кадри с нея се забелязва как тя крие усърдно промененото си тяло, облечена в широки дрехи. След като преди дни беше хваната от папараци на ПИК, стана ясно, че Вили Марковска поддържа изключително добра форма, въпреки че е в шестия месец. На пролет тя ще става мама за първи път, но отсега си налага строга дисциплина.

Вили Марковска

Вили Марковска разхожда плоско коремче в шестия месец, в прекрасна форма е

Не само внимава как се храни, но и върви пеш поне 5 км всеки ден. Не е спряла да се движи, бременността й минава спокойно и няма никакви проблеми, похвали се Вили Марковска. Стройната хубавица определено изумява всички наоколо с волята и упоритостта си. Тя е твърдо решила да не губи съвсем форма, тъй като след раждането, ще иска да се върне на сцената.

Засега тя е ограничила изявите си, прекратила е всякакви театрални и тв проекти. Преценила е, че трябва да се отдаде основно на подготовката си за бъдещото бебе.

Вили Марковска проучва всичко за неговото отглеждане, включително и здравословните навици, които смята да му създаде. Тя е привърженик на чистите продукти, спазва режим и не допуска в менюто й да присъстват изделия като пици и мекици. Дори е готова да обяви началото на кампания, с която да прикове вниманието на родителите.

Ето, че Вили Марковска още не е станала като тях, но вече държи да има правила и няма да допусне детето й да не ги следва.

Как стоят нещата със съпруга й Ивайло Ангарски и дали той е съгласен с нейните намерения, засега си остава в тайна.

Вижте как беше хваната из столицата Вили Марковска!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар