Памела Андерсън на 46 – изби рибата с видео за РЕТА!

Памела Андерсън на 46 – изби рибата с видео за РЕТА!
5 (100%) 2 votes

Памела Андерсън на 46, буквално избива рибата с видео за организацията за защита на животните

Памела Андерсън е на 46, но няма да повярвате в това, когато я видите във видеото за РЕТА!

Шеметната блондинка разкрива в каква прекрасна форма е, а феновете й по цял свят останаха без дъх… Kliuki.net публикува кадрите, които разбуниха духовете в мрежата.

Памела Андерсън изби рибата на 46 - вижте я във видеото за PETA!

Памела Андерсън изби рибата на 46 – вижте я във видеото за PETA!

Памела Андерсън вече не хвърля дрехи за корици на списания, а го прави в защита на животните. И въпреки това отново е гореща и сладострастна, писа изданието avtora.com, цитира hotnews.bg.

В черно-бялото си изпълнение Памела Андерсън е в компанията на своя домашен любимец. Самият продукт носи заглавието Кучето, а то се озовава в едно легло с идолката на милиони по планетата. Памела Андерсън му изнася невероятен спектакъл, а зрителите остават с впечатлението, че го прави за своя кавалер.

Накрая се оказва, че всъщност поздравът за Свети Валентин е отправен към красивия пес, а посланието е, че всеки ден е празник, ако си с този, когото обичаш.

Несъмнено е така, а Памела Андерсън доказва, че все още се подвизава с онова тяло, за което мечтаят всички от времето на „Спасители на плажа”.

Разбира се, че силиконката отдавна се е кротнала и вече не скандализира обществото, но пък отдава цялата си енергия за подобни кампании.

Вижте сами как и на 46 сразява с това видео Памела Андерсън!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар