Пълна промяна! Невзрачни звезди, които се превърнаха в сърцеразбивачи (Снимки)

Пълна промяна – това е изразът, който най-добре описва промяната в някои от най-актуалните холивудски звезди

Пълна промяна! Това е мисълта, която минава през умовете на хората, когато гледат тийнейджърските снимки на едни от най-актуалните холивудски звезди. В момента те са сред най-желаните звезди в меката на киното, а видът им днес няма нищо общо с визията им от преди години.

Пълна промяна - Скалата
Пълна промяна – Скалата

Специално за вас от kliuki.net събрахме снимки на някои от актьорите и актрисите на Холивуд, претърпели наистина пълна промяна от детския си вид до днес.

1. Дуейн Джонсън-Скалата – една от звездите, преживяла пълна промяна не само във визията, ами и в професионалното си амплоа. Къдрокосият малък Дуейн порасна, за да стане една от най-големите звезди на кеча. Това се оказа недостатъчно за Скалата и той реши да покори и големия екран. При това доста успешно, по думите на феновете му.

Пълна промяна - Джоузеф Гордън Левит
Пълна промяна – Джоузеф Гордън Левит

2. Джоузеф Гордън Левит – още от дете се снима във филми. Никой обаче не предполагаше, че къдрокосият очилат тийнейджър ще се превърне в добре изглеждащия млад мъж, по който въздишат хиляди жени по целия свят.

3. Даниел Радклиф – момчето, което порасна буквално пред очите на зрителите с участието си в седемте филма за момчето-магьосник Хари Потър. От бузестия малчуган с очилца, Даниел днес е сред най-актуалните млади звезди не само в Холивуд, но и на Бродуей.

4. Ема Уотсън – още една звезда от „Хари Потър“, която претърпя пълна промяна. Малката, рошава Хърмаяни Грейнджър в момента е млада дама, която учи в САЩ.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.