Пълен ужас! Велина прекалява с копирането на Николета

Гласувайте за статията

Фенове на Николета Лозанова заклеймиха Велина, защото не търси индивидуалността си, а умишлено иска да прилича на сестра си

 

Както Kliuki.net вече писа, Велина Лозанова бързо се сдоби с противници, защото изведнъж реши да се пробва като модел – също като известната си сестра Николета.

Велина Лозанова дори си прави същите снимки като сестра си Николета, забелязаха   в мрежата

Велина Лозанова дори си прави същите снимки като сестра си Николета, забелязаха в мрежата

Феновете на плейметката веднага я оплюха и дори не се стърпяха в името на това, че тя е нейна роднина. Останалите потребители пък определено се възмутиха, че второ копие на НиЛо се опитва да обсеби общественото пространство. „Писна ни от нея! Сега и тази, аман!”, крещят недоволни от последните изяви на Велина Лозанова.

Велина е пълно копие на Николета!

Велина е пълно копие на Николета!

По-неприятното, върху което обърнаха внимание възмутените е, че брюнетката се опитва едно към едно да прилича на популярната си сестра и дори го прави непрекъснато, независимо дали на фотосесии или в ежедневието. „Непростимо! Как може така да се излага, нека изтъкне малко индивидуалните си черти, а не да се кипри като Николетка!”, гласят реакциите.

Първите снимки на Велина Лозанова като манекенка на дрехи бяха жестоко критикувани и мнозина са на мнение, че тя буквално „плаши децата”. „Просто не я бива, но ще спечели, ако не се опитва да гони визията на Божинова – то прическа, то очила, същите пози, целувки… тъпо е това!”, убедени са потресени от гледката дами.

А вие смятате ли, че Велина прекалява в желанието си да бъде като Николета?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар