Пълен провал! Зрители на бунт срещу „Денсинг Старс“ след изгонването на Люси

Гласувайте за статията

Продуцентът на формата – Нико Тупарев, тика най-добрия си приятел Румен към финала, убедени са феновете

Манипулиран ли беше вотът, с който изгониха Люси за сметка на Румен?

Манипулиран ли беше вотът, с който изгониха Люси за сметка на Румен?

„Бяхте ми любимото предаване, но вече НЕ“, „Спирам да гледам „Денсинг Старс“, ама от шуробаджанащина“ – това са само малка част от възмутените зрителски коментари след снощното издание на танцовото шоу. Феновете полудяха от възмущение след като Люси напусна предаването за сметка на Румен Луканов.

Само няколко часа след финала на епизода интернет и в частност страницата на шоуто във Фейсбук бяха заляти от гнева на зрителите. Феновете не могат да повярват, че любимецът им Люси, който въпреки килограмите си, танцува в пъти по-добре от Румен, е бил изгонен.

„Засрамете се малко“, не крият недоволството си потребителите. Дори и водещите Краси Ранков и Алекс Сърчаджиева бяха в шок от неочаквания вот на зрителите. Вот, за който самите зрители са категорични, че е манипулиран. Публична тайна е, че Румен Луканов е един от най-близките приятели на продуцента на формата Нико Тупарев. И беше логично да остане за сметка на други също не дотам добре танцуващи звезди.

Да го оставят в шоуто за сметка на един от най-музикалните и пластични участници обаче дойде в повече на феновете. И те съвсем логично изразиха огромното си възмущение. Нещо повече, феновете готвят тотален бойкот на шоуто като се заканват повече да не го гледат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Пълен провал! Зрители на бунт срещу „Денсинг Старс“ след изгонването на Люси”

  1. Eva

    май 13. 2013

    Нищо ново под слънцето.Румен си е една селска пръчка.Едно дърво.Толкова лигаво същество.Повече от това да отваря кутиите едва ли може.Той не танцува, а се лигосва.Същата работа и със стела.Голямата работа, каскадьорка и що за равнопоставеност с участници, любители танцьори? Защо ги правят тези шоута не ви ли е ясно….да си пълнят касичката с ваще есеме си. Като сте глупави, гласувайте, а те ще си ги отсяват, както им харесва.Не само ,че е не е честно, но е и нагло.

    Reply to this comment

Добавете коментар