Пълен провал! Люси унижи загубилата Стелла на финала

Гласувайте за статията

Каскадьорката и партньорът й Наско дори не поздравиха победителя

Загубата на Стелла на финала зарадва доста хора

Загубата на Стелла на финала зарадва доста хора

Снощният финал на „Денсинг Старс“ определено беше зареден с много напрежение и емоции. Страстите, развихрили се през последните седмици на дансинга, а и извън него, взеха своя връх, а личната неприязън между част от участниците вече нямаше как да остане скрита. В самия край на финала, когато всички бяха на сцената, за да поздравят победителя, Люси Иларионов не можа да сдържи задоволството си, че Стелла Ангелова остана втора. Очевидци твърдят, че са видели как Люси се приближил до Стелла и й показал среден пръст, видимо доволен, че каскадьорката не е победителя във формата.

По този начин режисьорът се отнесе с нея по същия начин, по който самата Стелла си позволи да се държи с члена на журито Калин Сърменов – чрез обиден и непристоен жест. Не е тайна, че Люси и Стелла не се харесват още от както и двамата бяха на сцената на „Денсинг Старс“. Режисьорът дори няколко пъти заяви в ефир, че каскадьорката повече му прилича на безчувствена кукла, в която няма грам емоция и заради това не заслужава победата.

Не само Люси обаче беше доволен от победата на Ангел над нея, макар другите да не си позволиха да го покажат така явно.
За никой не остана скрито, че и зрителите в залата, и бившите участници изпаднаха в екстаз, когато чуха името на победителя. Освен вече отпадналите от шоуто звезди и професионалисти, на сцената да поздравят Ангел се качиха и много от звездите, които не спираха да го подкрепят по време на финала. И които със сигурност са доволни, че именно той е победителя.

За разлика от Стелла и Наско, които дори не си направиха труда да поздравят Ангел. Единствено Стелла се опита да се направи, че се радва за него като го целуне, но нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар