Палава! Надя заряза Коцето, вижте какви ги върши с други (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Съпругата на певеца очевидно се забавлява доста добре и без него

Надето очевидно се забавлява доста добре

Надето очевидно се забавлява доста добре

Скорошни снимки на Надя, съпругата на поп фолк певеца Константин, за пореден път дадоха повод да се шушука, че бракът между двамата не върви. Бдителни папараци изловиха русото Наде да се забавлява доста фриволно в компанията на двама мускулести мъжаги в нощно заведение, научи ХотАрена. Хубавицата открито флиртувала с тях като поведението й не приличало на жена, която има съпруг и дете, коментират свидетели на случката.

Надето стигнало толкова далеч в закачките си с господата, че се заиграло с биберон, който единият от тях носел на врата си. Съвсем естествено, феновете на певеца побързаха да се запитат дали между него и съпругата му няма проблеми, които да тласкат Надя в обятията на чужди мъже? Още повече, че от няколко месеца упорито се шушука, че Коцето тайно се вижда с бившата си изгора Райна и двамата са подновили връзката си.

Дали в тези слухове има истина или не, ще покаже единствено времето. За успокоение на феновете на Коцето и Надя, цялата случка с двамата мъже се е разиграла пред очите на певеца, който имал участие във въпросния клуб. Въпреки всичко обаче голяма част от интернет потребителите са на мнение, че поведението на русокоската е недопустимо, още повече пред очите на съпруга й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар