Палава! Гаджето на Явор Бахаров му слага рога с Куката!

Гласувайте за статията

Щерката на Фатик не си поплюва и върти и двамата мъже на малкия си пръст

Алекс върти актьора на малкия си пръст

Алекс върти актьора на малкия си пръст

Александра – наследницата на подземния бос Фатик определено не си губи времето откакто се върна в България. След като преди няколко седмици заби Явор Бахаров, станал популярен с ролята си на Хари от „Стъклен дом”, сладураната беше забелязана с друг, не по-малко популярен актьор. Преди няколко дена Александра беше забелязана в столично заведение заедно с Мариан Вълев, изиграл култовата роля на Куката от „Под прикритие”.

Двамата се забавлявали чудесно, свидетелстват гости на дискотеката, а накрая дори си тръгнали заедно, разбра HotArena. Това се случва само седмици след като стана ясно, че Александра излиза с колегата на Вълев – Явор. Изглежда 21-годишната студентка по актьорско майсторство се забавлява да върти двамата актьори на пръста си.

Според близки до Александра Явор бил страшно хлътнал по нея. За разлика от него обаче щерката на Фатик явно приема отношенията им като нещо мимолетно.
С Вълев се запознали покрай следването й в НАТФИЗ. Приятелките й твърдят, че богатата наследница веднага си го набелязала и изобщо не си губила времето, а директно го поканила да излязат. Покана, на която актьорът, известен като един от най-големите ценители на женската хубост, нямало как да отхвърли.

Интересно как ли приемат тази новина Явор и половинката на Куката – Снежана Макавеева, с която той има доста бурна връзка?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар