Пацо зарязан от гаджето си на Великден (Защо Надя го напусна?)

Гласувайте за статията

Това е поредното любовно разочарование за реалити любимеца – на Пацо явно просто не му върви в любовта.

Пацо тъгува по изгубената си изгора!

Пацо тъгува по изгубената си изгора!

Звездата от „Укротяване на Опърничавия“ Надя разби сърцето на гаджето си Панайот Кючуков – по-известен като плейбоя от Гълъбово Пацо. Гърлата заряза половинката си точно преди Великденските празници и се прибра в Пловдив. След това Надя ще заминава за Германия, поне доколкото ми е известно, тъгува вече по любовта си Пацо. Двамата с майка му боядисваха великденски яйца пред камерата на Нова ТВ, но си личеше огорчението на Пацо. Това е поредното любовно разочарование за реалити любимеца – на Пацо явно просто не му върви в любовта.

Пацо и Надя доскоро бяха щастливи заедно

Пацо и Надя доскоро бяха щастливи заедно

Въпреки че Надя зарязва плейбоя, без да й мигне окото, майката на Пацо я иска обратно. Много е добро детето, чудесно момиче е, нарежда възрастната жена. Мъчно й е за края на една хубава връзка, а и вижда, че синът й не е добре. Празници са, но моментът е тежък и за двамата – Пацо без любимия човек на Великден и майка му, страдаща за двете хубави деца, които до вчера е имала до себе си.

Все пак гордостта на Гълъбово не се предава – Пацо блести пред камерата на Нова с пожелания за всичко най-добро към Надя. Тя поема сама по своя път, вярно, не сме се разделили окончателно, но пък дали сме във временна почивка един от друг, също не знам, споделя Пацо. Плейбоят допълва, че двамата с Надя са имали сериозно несходство в характерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Пацо зарязан от гаджето си на Великден (Защо Надя го напусна?)”

 1. Vilimir Stoqnov

  май 02. 2013

  KAPUT

  Reply to this comment
 2. Митко Николов

  май 02. 2013

  takikiva devstveni pleiboicheta ne mi gi fali samo prikaskite sa mu mnogo zatova 6te go zarqzvat.

  Reply to this comment

Добавете коментар