Пацо заряза Надежда и хукна по купони с мъже?!

Пацо заряза Надежда и хукна по купони с мъже?!
5 (100%) 1 vote

Панайот до вчера се хвали със завоеванието си, а днес вече е по дискотеките с приятели

 

Място в сърцето на Пацо за Надежда може и да има, но сигурно ще си живуркат, както едно време на село.

Какво прави Панайот с този хубавец?!

Какво прави Панайот с този хубавец?!

Или жената вкъщи, а мъжът в кръчмата!

Зевзеци се шегуват с брадъра, че той вече е зарязал половинката си и се е отдал на бурни купони в столичните дискотеки. „Гледай го! Вместо сега да е до любимата си и да се радват един на друг, той пак се напива като изтърван!”, коментират го усилено посетители, които се натъкнали на присъствието му. Панайот не изглеждал самотен, защото всъщност вече не е, но и не сметнал за нужно 19-годишната му избраница да го придружава във вечерта.

Надежда на Пацо май си остана сама вкъщи или той я забрави...

Надежда на Пацо май си остана сама вкъщи или той я забрави…

„Ако съм на нейно място, още от сега му бия шута, защото нещата си личат от самото начало!”, пишат гневни девойки в мрежата.

Надежда Вълкова е родом от Граф Игнатиево до Пловдив и може пък да се е прибрала в дома си след няколко страстни нощи с Панайот. Гълъбовчанинът веднага е хукнал да уплътни свободното време, защото явно вече е разбрал какво е загубил като ерген. До вчера плака, че си няма дама, а сега вече се чуди как да се отърве… Не ни се вярва! Пацо може да е всякакъв, но може да се окаже и сериозен, поне ако се уповаваме на думите му.

Някои обаче смятат, че тяхната работа е нагласена и е просто пиар, от който се облажи основно водещата на „Горещо” Венета Райкова. Времето ще покаже със сигурност!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар