Овации за Джена – смени визия, изглежда страхотно!

Овации за Джена – смени визия, изглежда страхотно!
3.5 (70%) 2 votes

Джена показа ново лице и много, много страхотна визия

Джена е направила нещо със себе си и е като преродена, видя Kliuki.net.

Нямаме представа на какво се дължи свежата визия на певицата, но тя е абсолютен факт, в което ще се уверите и сами. Като се има предвид, че звездата скъса наскоро с годеника си, тя беше угрижена и не блестеше с кой знае какво излъчване…

Джена

Много си хубава, Джена, овации за теб, пишат в нета

Всеки би я разбрал, след като има проблеми в личен план. Не след дълго обаче Джена доказа, че отново гледа напред и е готова за нови предизвикателства. Крахът във връзката няма да я срине така лесно, както всички очакваха.

Джена е сменила цвета на косата си, изваяла си е вежди по последна мода, които очевидно й отиват, фигурата й е перфектна, а гримът подчертава силните й страни. Няма какво повече да се иска от нейната външност, а феновете определено са във възторг.

Изпълнителката на Пайнер имаше кофти периоди, в които ту пълнееше ударно, ту сваляше, но не създаваше усещане за хармония. Сега нещата стоят другояче и няма кой да намери никакъв кусур на Джена.

Сигурно се готви за изявата си на наградите на Планета, шушукат колежките й. Вероятно брюнетката ще бъде сред наградените, а последователите й счита, че дори заслужава да стане певица на годината.

Джена се е включила здраво в надпреварата между конкуренцията и смята да ги удря наред в земята, хвалят я потребителите. Тя все остава недостатъчно оценена за сметка на примери като Цвети Янева например, смятат привържениците на лекия жанр.

Дори да остане без статуетки, Джена сега се радва на супер излъчване, което може да запали доста пожари около нея…

Вижте сами промяната при идолката на мнозина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Овации за Джена – смени визия, изглежда страхотно!”

  1. нако

    февр. 09. 2015

    каква награда иска – тя не пее а увива като ходжа в джамия през 2014 пусна албум – да и дадат нагрдата за албума, но певица на годината абсурд

    Reply to this comment

Добавете коментар