Отвръща на удара! Тихата Велислава изригна срещу Любо! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

„Накрая ще ти шибна един шамар“, закани се уж скромната Вили на гаджето на Рут

Велислава се закани да удари шамар на Любо

Велислава се закани да удари шамар на Любо

Напрежението в „Къртицата“ ескалира все повече и повече. С всеки изминал ден участниците, изнервени до максимум от несполучливите им до момента опити да открият саботьора, започват да си го изкарват един на друг. Това важеше с пълна сила още в първите дни на шоуто за Жени Калканджиева, която вече напусна.

Велислава обаче до момента изпъкваше като най-скромната и тиха участничка в шоуто. Тя все се смущаваше да се намеси в разговорите, да изкаже мнението си или просто да отвърне, ако някой я засегне по някакъв начин. Изглежда обаче и на нея обстановката в базата е започнала да й влияе, при това по негативен начин. Вбесена от постоянните подигравки и закачки на мъжете в базата към нея, Вили вече няколко пъти не успява да сдържи нервите си.

Първоначално тя се разплака от обида след като Тодор, Киро и Гибона я нападнаха заради смяната на едни чаршафи. Забележките, които тримата в последствие отправиха към външния й вид, съвсем я съсипаха и тя се оттегли в спалнята,за да плаче безутешно на рамото на Деян Икебаната.

Изглежда обаче на Вили й е писнало да бъде постоянно обект на подигравки и тя най-накрая реши да отвърне на удара. Обичайно тихичката Велислава се нахвърли срещу Любо, заявявайки му, че ако не спре с коментарите по неин адрес, ще му удари шамар. „Ще ти шибна един шамар накрая, ама ще се намеси охраната“, изригна Вили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар