Отвличат Цветелина Янева

Гласувайте за статията

Когато талантливата фолк изпълнителка е била едва на три годинки, срещу нея е бил направен опит за покушение. Родителите на Цвети я спасяват в последния момент, пише kliuki.bg, малко преди да бъде качена в такси. Опитът за отвличане, който се развива на Златни пясъци, разтърсва родителите на фолк дивата и става причина за семейна традиция. На 6 май всяка година семейството на Цвети коли агне и благодари на Свети Георги, че всички са живи и здрави.

Сега за чаровната блондинка се грижи Делян Пеевски, който “надзирава” кариерата на приятелката си и дори й напомня за поетите ангажименти. Говори се, че той спонсорира клиповете и изявите на Цвети, а и тя самата не го крие. Медийният олигарх правел подаръци и на родителите на звездната си приятелка, като не пропускал случай да поглези и изпълнителката на “Притеснявай ме”.

Много клюки се разпространяват по отношение на връзката на Цвети, заради голямата възрастова разлика и семейно положение на бизнесмена. Цвети не се впечатлява от слуховете и се стреми да държи медиите на разстояние от така коментирана в интернет пространството връзка с Делян. Тя е спрягана като една от най-елегантните дами в поп фолка, наред с Галена, Мария и Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Отвличат Цветелина Янева”

  1. Недялко Костов

    май 13. 2011

    Поне сега нямаше да й слушаме тъпните!

    Reply to this comment

Добавете коментар