Отнемат правата на Биг Брадър заради сериозно нарушение – виж как се издъниха!

Отнемат правата на Биг Брадър заради сериозно нарушение – виж как се издъниха!
5 (100%) 2 votes

Биг Брадър у нас направи сериозно нарушение, което може да стане причина за отнемане на правата

 

Биг Брадър може да остане без права заради сериозно нарушение!

Продуцентите си позволили да направят гаф, който е недопустим по правилата.

Биг Брадър може да остане без права, защото допусна и женски глас в Къщата

Биг Брадър може да остане без права, защото допусна и женски глас в Къщата

Изглежда екипът на Биг Брадър се е оказал крайно недостатъчен, за да се стигне дотам да се заложи и на женски глас в Къщата.

Официалният глас на шоуто Илия Георгиев признава в интервю за „Всеки ден”, че не е разрешено дами да звучат в ефир, а както си спомняте, зрителите много често ставаха свидетели точно на това.

Освен Илия Георгиев команди към съквартирантите подаваха и други негови колеги, а през този сезон, за първи се случи да чуваме и женски глас, забеляза Kliuki.net.

В лиценза на Големия брат се посочва, че това не е позволено, но родните създатели на формата и тук са действали на своя глава.

Вероятно хората, които са били ангажирани с тази дейност, не са имали възможност да поемат всички дежурства. Затова е трябвало да бъде спешно открит заместник.

Женски глас обаче не пасва на идеята на Биг Брадър, категорични са и запознати с регламента. Нищо чудно след всички тези скандали около риалитито, догодина то да бъде прекратено, въпреки че организаторите му всеки път отричат спокойно подобна вероятност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар