Откачено! Бременната Ким Кардашиян показа видео от посещението си при… гинеколог!

Гласувайте за статията

Точно като Рут Колева, и половинката на Кание Уест търгува с нероденото си бебе

Бременната Ким Кардашиян не спира да провокира

Бременната Ким Кардашиян не спира да провокира

Невиждан скандал тресе медийното пространство от няколко дена. След като продуцентите и водещи на „Къртицата“ Иван и Андрей издадоха, че Рут Колева е взела допълнителни пари, за да остане в шоуто, въпреки, че е бременна, моралисти побързаха да заплюят звездата, че търгува с нероденото си бебе.

Макар във възмущението им да има резон, Рут далеч не е единствената знаменитост, която се възползва от състоянието си, за да изкара пари. Една от най-обсъжданите жени в световните медии – Ким Кардашиян, също е почитателка на печеленето на пари на всяка цена. Половинката на рапъра Кание Уест е известна с предприемчивостта си. След като успя да изкара луди пари от сватбата си с баскетболиста Крис Хъмфрис, звездата го разкара и поиска развод след „цели“ 72 дни брак.

В момента Ким очаква дете от един от най-известните рапъри в света и съвсем естествено се възползва максимално от ситуацията. Освен, че ежедневно влиза в светлините на прожекторите с неподходящи за състоянието й впити дрехи и високи токчета, Ким не пропуска да информира всички и за състоянието си.

Госпожица Кардашиян побърза да качи видео от… прегледа си при гинеколог! Точно така, звездата счете за нужно да сподели този момент с феновете си. За радост на всички обаче, подробностите са спестени, като единственото, което се чува, са думите на специалиста. От видеото става ясно, че Ким вече е научила пола на бъдещото си дете.

Съвсем естествено обаче, той ще бъде разкрит в специален епизод на семейното им шоу, в което Ким участва заедно със сестрите и майка си. Какво ли не правят хората за рейтинг и слава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар