Освиркаха Кичка Бодурова в „Музикална академия“

Освиркаха Кичка Бодурова в „Музикална академия“
5 (100%) 1 vote

Естрадната прима освиркана на финала на шоуто

Популярната българска изпълнителка Кичка Бодурова преживя невиждано унижение по време на финала на формата „Музикална академия”. Спряганата за победителка в певческото предаване прима остана втора, при това бе освиркана жестоко от присъстващите в залата.

Кичка изгуби с много малък процент разлика в гласовете, но въпреки усилията си и амбицията да спечели остана втора. Освен това на изпълнителката й се наложи да преживее и освиркванията по свой адрес в залата.

Поли Генова спечели "Музикална академия"

Поли Генова спечели „Музикална академия“ сн. Булфото

По време на финала, докато менторката й Катя агитираше в полза на певческия талант и сценичните способности на Кичка, цялата зала не спираше да освирква певицата. Въпреки опитите на Катя да призове в нейна подкрепа, залата не спираше да крещи името на фаворитката си: „Поли, Поли, Поли, Поли!”

Публиката освирка Кичка

Публиката освирка Кичка

Връх на унижението бе, когато нито един от напусналите изпълнители не подкрепи Кичка като победител. Всички единодушно заявиха, че Поли заслужава първото място.poli 5 poli poli 2 poli 4

Все пак Кичка стоически преживя реакциите на публиката и с вдигната глава поздрави победителката Поли. По-късно тя дори заяви, че е изключително щастлива, че младата изпълнителка е спечелила състезанието.

На подобна гавра Кичка бе подложена преди дни, когато менторката на младите таланти в музикалното състезание Рут Колева пусна в мрежата стара снимка на певицата на сцената на Зала 1 на НДК, на който тя е с неподходящ и компрометиращ годините й тоалет.

Как приключи големият финал вижте ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар