Още фолк певици, които са досущ като кучета (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Следващите жертви на шегаджиите са Мария, Андреа, Малина и Джена

 

Фолк певиците с какво и с кого ли не са сравнявани, но този път нещата загрубяха.

Мария е френски булдог?!

Мария е френски булдог?!

Вече ви показахме първата порция от звездните дами в чалгата, които особено много напомнят на домашни любимци.

Красавиците с микрофон бяха оприличени на кучета, а цялостната им визия ги направи за смях. Не се случва за първи път наистина, но тук снимките са повече от куриозни. Мария, Андреа, Малина и Джена допълват класацията, която е изготвена от изданието jenite.bg с особено голямо чувство за хумор. Ако някоя от силиконовите знаменитости пък се е взела много на сериозно и й е трудно да приеме бъзика, то това си остава неин проблем, кискат се в мрежата по техен адрес.

А Андреа е сравнена с афганска хрътка

А Андреа е сравнена с афганска хрътка

Мара Отварачката неведнъж е ставала обект на подигравки, а сега някои я определиха като френско булдогче. Кой е по-симпатичен на тези фотоси – дребничкото животинче или любимата на Хриси – сами преценете. За Андреа вече е почти сигурно, че подбира фризурите си от каталог за кучета. Може да ви се струва непонятно, но афганските хрътки изглеждат досущ като половинката на Кубрат Пулев. Руса, рошава и с издължена фигура, нима не е тя това?!

Малина пък направо обира точките с впечатлението, което създава като на представител на една много скъпа и рядка порода. Руският борзой е като Малина или Малина е като него? Вижте и кажете вие! Горката Джена се озова в колаж до бултериер, а колко има основания да си правим извод, че тя му е посестрима… оставяме на вас да помислите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар