Оскари 2014 – вижте най-красивите двойки на церемонията (Снимки)

Оскари 2014 – вижте най-красивите двойки на церемонията (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Оскари 2014 – церемонията зашемети с блясък и елегантност

Церемонията по раздаването на наградите Оскари 2014 както винаги премина под знака на стила и елегантността. Освен целия рояк знаменитости, по време на Оскари 2014 се откроиха и няколко двойки, които веднага блеснаха с безупречния си стил и красота.

Оскари 2014 - Брад Пит и Анджелина Джоли

Оскари 2014 – Брад Пит и Анджелина Джоли

От Kliuki.net събрахме най-добре изглеждащите влюбени двойки на церемонията. Класацията е изготвена на база потребителски коментари на фенове. Почитателите без колебание поставят на първо място по елегантност Анджелина Джоли и Брад Пит. Бранджелина, както е по-известна двойката, блесна на червения килим на Оскари 2014. Брад се беше спрял на класически черен смокинг с папионка, а красивата му половинка изневери на традиционния за нея черен цвят и зашемети всички в елегантен тоалет в телесен цвят на Ели Сааб.

Оскари 2014 - Матю Макконъхи и Камила Алвеш

Оскари 2014 – Матю Макконъхи и Камила Алвеш

Матю Макконъхи и половинката му Камила Алвеш също не останаха по-назад. Актьорът, който снощи си завоюва Оскар за главна мъжка роля, беше избрал за събитието костюм с бяло сако. Манекенката пък се беше стъкнала в нежна рокля, подчертаваща формите й.

Оскари 2014 - Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Оскари 2014 – Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

В подобен тоалет се появи и Джейда Пинкет Смит – съпругата на Уил Смит. Джейда заложи на същия цвят рокля, която деликатно разкриваше рамената й. Актьорът пък беше предпочел небрежно-елегантен стил – леко разгърдена риза и тъмно сако.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар