Оплюха я тотално! В „Мен избра“ Мария окрала световна певица

Гласувайте за статията

Мария разгневи мрежата, а феновете са разцепени, защото не могат да преценят дали видеото си струва парите, които са хвърлени

 

„За това видео Мария е дала 16 бона?!”, потресени пишат по адрес на фолк певицата в мрежата, след като видяха новото й парче „Мен избра”.

Мария се докара със страхотна визия в "Мен избра"

Мария се докара със страхотна визия в „Мен избра“

Възмутените веднага забелязаха, че тя доста е взаимствала от чужди клипове, но в крайна сметка единно мнение по въпроса кого е окрала няма.

Едни я сочат с пръст, че е копирала едно към едно визията на световно известната звезда Лана дел Рей. Подозренията са, че Мара Отварачката се е „вдъхновила” от видеото на изпълнителката към песента й „Ride”, където ако се вгледаш двете наистина много си приличат. Става дума обаче само за външния вид, макар че някои считат, че и клиповете до голяма степен се доближават като концепция.

Феновете обаче смятат, че тя е окрала Лана дел Рей

Феновете обаче смятат, че тя е окрала Лана дел Рей

Това вие сами ще го прецените, но междувременно други обвиниха Мария, че тя е точила идеи също от Риана и нейното „Diamonds”. Коментарите са най-разнородни, но и особено цветущи. Мария отнесе критика и за музикалния си талант, който според по-крайни потребители никакъв го няма. „Дано да роди скоро, че да спре да пее!”, бълват с омраза към нея разярени във виртуала.

Както Kliuki.net вече писа, Мария ядоса всички веднага след като завъртя „Мен избра”. Песента е посветена на любимия й Християн Гущеров, но всички смятат, че тя е с него само заради парите му. Виж още за скандала, който се разрази покрай видеото й, ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар