Операциите на Николета Лозанова набъбнаха – коригирала е и клепачите (Снимка)

Операциите на Николета Лозанова набъбнаха – коригирала е и клепачите (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Операциите на Николета Лозанова са много повече, отколкото тя самата признава

Операциите на Николета Лозанова са любима тема на онлайн потребителите. Макар да твърди, че красотата й е напълно естествена, с просто око се забелязва, че плеймейтката има доста корекции по лицето си. За които упорито отрича.

Сред операциите на Николета Лозанова е и пластика на клепачите

Сред операциите на Николета Лозанова е и пластика на клепачите

Прословутите й скули вече са обсъждани подробно от феновете, повечето от които са на мнение, че госпожа Божинова е прекалила дотолкова, че вече е заприличала на Дядо Мраз. С това обаче далеч не се изчерпват операциите на Николета Лозанова. Наблюдателни форумци забелязаха и още една корекция в лицето на моделката. А именно – на клепачите. Бърза съпоставка със стара нейна снимка показва, че действително във формата на очите на Ни Ло има огромна разлика.

Преди няколко години очите на Лозанова са със т.нар. „паднал“ клепач, обясняват специалистите. При който при отворено око кожата покрива клепача изцяло, до линията на миглите. Това си е по рождение и никакви диети и отслабвания не са в състояние да го променят. Единствено оперативна намеса може да промени вида на клепача.

Както очевидно е направила и Николета, категорични са специалистите. Експертите са убедени, че колкото и да отрича, сред операциите на Николета Лозанова има и Блефаропластика, а именно пластика на горния клепач, чиято цел е именно да премахне част от кожата от горния клепач, за да отвори повече окото.

Вижте и вие двете снимки на Николета Лозанова и преценете сами дали плеймейтката е коригирала и клепачите си или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Операциите на Николета Лозанова набъбнаха – коригирала е и клепачите (Снимка)”

 1. ха-ха

  апр. 10. 2014

  Каквото и да прави, ако ще и от гърба си да се разпори ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПРОСТАТА, НЕГРАМОТНА, МНОГО ЗЛОБНА И ЗА НЕЙНО СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ ЗАСТАРЯВАЩА СЕЛСКА ПРОСТАКЕНА ОТ ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД, КОЯТО Е ТОЛКОВА ТЪПА, ЧЕ НА ЕДНО МАГАРЕ НЕ МОЖЕ КУПА СЕНО ДА РАЗДЕЛИ, МНОГО Е ГЛУПАВА И БЕЗМОЗЪЧНА,А И КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА ЩЕ Е СТАНЕ СКОРО И БДНЯЧКА!! ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДНЕ СКОРО!

  Reply to this comment
 2. Stefan

  апр. 12. 2014

  V dneshno vreme chovek uspqva da progresira s prodawane na tqloto si eto towa e cqlata istinata za Nikoleta Lozanova skachashe ot krevat na krevat s futbolistchetata sega s producentite na predavaneto i i oshte da ne izbroqvamm.

  Reply to this comment

Добавете коментар