Опа! Дърпат ушите на принц Уилям

Гласувайте за статията

Британският принц стана жертва на приятелска шега

Той един ден може и да бъде крал, но за приятелите си остава просто Уил. И те не се притесняват да му устройват номера дори по време на светски събития.

Издърпаха ушите на  Уилям

Издърпаха ушите на Уилям

Докато заедно със съпругата си Кейт бе на мач по поло Уилям стана жертва на приятелска шега. Пред очите на фотографи и журналисти приятели на принца му издърпаха ушите. Дали не е слушал или по-друг повод така и не стана ясно по време на събитието.

Принцът обеща да си върне за шегата

Принцът обеща да си върне за шегата

Съпругата му Кейт видимо се забавляваше с шегата. Принцесата със смях прие както номера, така и шеговитото обещание на Уилям да си го върне на приятелите си. Бременната съпруга на принца направо сияе въпреки, че вече е в 5 месец на бременността си. И продължава да демонстрира забележителна фигура, въпреки че се е позакръглила.

А Кейт просто сияе

А Кейт просто сияе

Кралската двойка както винаги привлече вниманието върху себе си, а погледите на всички бяха насочени към принцесата. Която просто сияеше по време на събитието и не спря да се усмихва на всички, пише „Дейли Мейл“.

За разлика от първите дни, когато съобщи, че очаква бебе днес Кейт направо сияе. Очевидно е успяла да превъзмогне неразположението, което я тормозеше в първите седмици от бременността й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар