Оляха се! Виж как Вики се сваля в „Гласът на България”! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Вики Терзийска изуми публиката с кокетното си поведение

 

Зрителите останаха изумени от последната изцепка на Вики Терзийска. Сцената се разигра по време на кастингите в „Гласът на България”. Участникът Драгомир Бенев изпя песен на Том Джоунс и не очакваше подобна реакция.

Вики Терзийска лапна по участника Драгомир

Вики Терзийска лапна по участника Драгомир

Още в началото, когато Драго изви глас, Вики подскочи като опарена на стола си и започна да се рее замечтано с любовен поглед из пространството. Явно беше очарована от таланта на момчето, но според мнозина се е държала прекалено невъздържано. Секунди по-късно тя реши, че го иска в отбора си. Когато се обърна ахна от вълнение, а Драгомир й изпрати въздушна целувка. Тогава Вики съвсем се ентусиазира и буквално го зяпаше като хипнотизирана. „Как може такова нещо?! Точно като някаква хлапачка, как да я вземе на сериозно човек и да я възприеме като жури?!”, възмущават се в мрежата фенове на предаването.

Миро пък съвсем наля масло в огъня, когато подчерта, че е забелязал свалката между Вики и Драго. После дори повдигна тема за размера на мъжките обувки и направи асоциация с големината на други техни части, което довърши окончателно Вики Терзийска. Тя избухна в бурен смях и накрая хукна да целува Драго на сцената.

А вие как ще коментирате поведението й?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Оляха се! Виж как Вики се сваля в „Гласът на България”! (ВИДЕО)”

  1. нако

    мар. 12. 2013

    поведението на вики е отвратително тя е много бездарна като певица ,а като човек е злобна и интригантка поведението и е нагло ,гадно и курвенско

    Reply to this comment

Добавете коментар