Окльощавя! И Мария Илиева на убийствена диета (ФОТО)

Гласувайте за статията

Поп певицата се стопи за седмици

Поп певицата Мария Илиева е поредната звезда, която стана кожа и кости. Изпълнителката се подложи на убийствена диета, само и само да се втали.

Мария Илиева стана кожа и кости

Мария Илиева стана кожа и кости

Поп звездата, която в момента е на турне из страната пусна снимки на страницата си в социалната мрежа. На тях ясно се вижда, че Мария е отслабнала драстично.

Само допреди няколко седмици певицата бе невероятно закръглена. Изпълнителката дори плашеше с вида си. Феновете й се притесняваха, че заради килограмите си Мария е в тежка депресия. Тъй като почти не позволяваше да я снимат.

За последната си реклама звездата стигна до там, че реши да „отслабне“ с фотошоп. Манипулацията обаче бе разконспирана, а певицата стана за смях в мрежата.

В крайна сметка изпълнителката се подложи на зверска диета, с която успя да се втали. Илиева обаче не се спря навреме и стана кожа и кости. И вместо да зарадва приятели и почитатели с новата си фигура поп певицата сериозно ги притесни.

„Съвсем е окльощавяла“, „Прилича на скелет, костите й се броят“, пишат форумци.

Самата изпълнителката обаче изглежда изключително доволна от новия си вид. Докато бе по-закръглена певицата търпеше купища обиди заради закръглената си фигура, а в мрежата буквално се гавреха с нея, сравнявайки я и с някои домашни животни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар