Огледален свят събра Джейда Атеш и Мелих Селчук в живота (Снимки)

Огледален свят събра Джейда Атеш и Мелих Селчук в живота (Снимки)
4 (80%) 2 votes

Огледален свят събра Джейда Атеш и Мелих Селчук

Огледален свят роди нова любов. Екранните Емир и Фериха имаха трагична любов в сериала, но техни колеги се събраха в живота. Последните клюки от Истанбул гласят, че Джейда Атеш и Мелих Селчук са преживели бурен романс на снимачната площадка. А и след края на сериала продължават да са заедно.

Повод за слуховете, че актьорите са двойка, станаха няколко съвместни появи. На изложение на филми двамата се появиха заедно, а също така многократно бяха забелязвани и след края на Огледален свят.

Мелих и Джейда от "Огледален свят" се събраха  в живота

Мелих и Джейда от „Огледален свят“ се събраха в живота

По време на парти папараци хванаха Мелих да се държи повече от приятелски с екранната Ханде. Джейда от своя страна пък пусна снимки в социалната мрежа, на които демонстрира близките си отношения с актьора и го прегръща доста свойски.

Близостта им предизвика доста слухове

Близостта им предизвика доста слухове

Запитани, има ли нещо повече между тях и двамата са категорични, че са само приятели. „Ние сме колеги и работим заедно, след толкова години е нормално да я чувствам по-близка“, казва лаконично Селчук в свое интервю.

Новите им проекти след "Огледален свят" също

Новите им проекти след „Огледален свят“ също

ogledalen svqt 3

След Огледален свят двамата актьори отново работиха по общ проект. И тъй като там ролите им бяха на влюбена двойка, това отново накара феновете им да продължават да ги спрягат за двойка в живота, а папараците непрекъснато да ги следят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар