Куката преследван от обратни!

Куката преследван от обратни!
5 (100%) 1 vote
Героят на Мариан Вълев – Куката отново в центъра на скандала

Цветистият език на Куката му носи нови неприятности. Прехваленият от БНТ сериал „Под прикритие” си навлече гнева на хората с обратни наклонности – научаваме от страниците на „България днес”. В поредния епизод, излъчен в неделя вечерта, на няколко пъти обратните бяха наричани с обидни думи и реплики, излезли от устата на мафиота Куката. Това не остана незабелязано и веднага се надигна гневна вълна от недоволство срещу тв поредицата. В официалната страница на кримилентата във Фейсбук има десетки коментари от недоволни зрители.

Куката

Псувни се леят от устата на Куката

„Само обратните ли са виновни за всичко в тая държава? И зако тоя Куката само това му е в устата” – е само един от коментарите в интернет. Зрители заплашват, че ще подадат сигнал до СЕМ.
Попържните, които съпровождат репликите на героите, вече са спрени, за да няма глоба от СЕМ. Сочните псувни, излизащи от устата предимно на Куката, са заглушени със сигнал, наричан в радиото пегел. За да се избегнат глобите, няколко часа преди излъчването на дадения епизод цензори ще го гледат и ще пускат пегел, който заглушава лошите думи – твърди изданието.
„С такъв език ли ще се хвали телевизия, която нарича себе си национална” – възмущават се в интернет родители на тийнейджъри, каквито основно са феновете на сериала и на героя в него Куката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар