Обрат! Райна и Коцето сами в Лондон, Надя полудя от ревност!

Обрат! Райна и Коцето сами в Лондон, Надя полудя от ревност!
4 (80%) 1 vote

Съпругата на певеца изпадна в истерия, убедена е, че Райна преследва мъжа й

Участието на Райна и Константин в Лондон докарало ревнивата Надя до истерия

Участието на Райна и Константин в Лондон докарал ревнивата Надя до истерия

В любовния триъгълник Райан-Константин-Надя отново кипи грандиозен скандал, споделят запознати. Надя, съпругата на певеца, буквално била извън себе си от ярост заради намеренията на мъжа й да прекара няколко дена в Лондон заедно с бившата си половинка. Разбира се, пътуването е изцяло по работа, тъй като Райна и Коцето имат участие в английската столица. Русото Наде обаче било убедено, че Райна все още е силно влюбена в бившия си и нарочно търси начини да им урежда участия заедно. Според ревнивата съпруга бившата на мъжа й се надява като прекарват повече време заедно да успее да ги убеди да се върне при нея.

Надя била сигурна, че Райна ще използва първата й удобна възможност, за да скочи в леглото на Коцето, който както всички знаят, е с доста слаби ангели. А пътуване заедно за участие в Англия предполага Райна и Константин да бъдат заедно минимум 4-5 дена, ако не и повече.

Мисълта, че Коцето ще прекара толкова време заедно със съпеницата дотолкова разгневила Надя, че тя поискала да ги придружи. Константин обаче категорично отказал с мотива, че едно такова пътуване не е подходящо за бременна жена. Както kliuki.net вече писа, Надя е бременна с второто дете на двойката. Отказът му естествено съвсем подлудил ревнивата блондинка, която в яда си дори заплашила Райна с бой, издават близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар