Обрат! Наско: „Не мога да бъда със Стелла!“

Гласувайте за статията

Танцьорът се вижда само като сценичен партньор на каскадьорката

Наско Месечков разкри тайната за отношенията си със Стелла

Наско Месечков разкри тайната за отношенията си със Стелла

Пълен обрат в отношенията между Стелла Ангелова и партньора й Атанас Месечков! След като в дните след финала на „Денсинг Старс“ трескаво се обсъждаше новината за тяхната връзка, а вчера стана ясно, че двамата дори са говорили да имат дете, танцьорът шашна всички с признанието си. В откровено интервю за Нова телевизия Наско призна, че чувства Стелла много близка, най-вече заради общото премеждие през което са минали и което ги свързва – борбата с рака.

Месечков обаче не смята, че двамата могат да бъдат стабилна двойка за в бъдеще. Оказва се, че той и Стелла постоянно са се карали по време на репетициите за шоуто. Техните скандали обаче оставали скрити за зрителите, тъй като пред камерите и двамата искали да покажат пълен синхрон помежду си. Истината обаче е, че тежкият характер на каскадьорката си казал своето и тя доста често се опитвала да налага мнението си на професионалиста.

В същото време пък Наско не бил очарован от поведението на партньорката си пред камерите и по-конкретно изцепките й по отношение на журито. Месечков неведнъж опитвал да я озапти, което било изключително трудно, както сам признава той.

Въпреки всичко обаче Наско е категоричен, че Стелла е страхотен човек и с удоволствие ще продължи съвместните си сценични изяви с нея и в бъдеще.

А по въпросът с общото им дете е повече от категоричен – „Защо не, за това не е необходимо да сме гаджета“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Обрат! Наско: „Не мога да бъда със Стелла!“”

  1. Nadejda Radeva

    юни 13. 2013

    не мога да я трая тази Стела. Тя си въобразява, че е всичко на света, да и умра на самочувствието! Ние сме преживни животни, а тя – виждате ли ме!

    Reply to this comment

Добавете коментар