Обезобразиха Княгиня Калина! (Ужасяваща снимка)

Гласувайте за статията

Княгиня Калина все по-успешно заприличва на Майкъл Джексън!

Българската княгиня Калина буквално е заприличала на същество, излязло от детска книжка със страшни приказки с все по-безформения си нос. Добре известно е, че дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски е пристрастена към пластичните операции, особено на тази деликатна част на лицето си, но манията й вече придобива плашещи размери.

kalina_kniaginaСлед десетките операции, на които Калина се е подлагала, за да се отърве от типичния за Кобургите дълъг и остър нос, в момента близките й се притесняват, че княгинята е изправена пред опасността буквално да загуби този жизненоважен орган. Tочно както се случи и с покойния крал на поп музиката, чийто нос просто падна в следствие на безбройните хирургични интервенции.

Припомняме, че Калина винаги е обичала да експериментира с външния си вид, като доста дълго време се подвизаваше с бръсната глава. Манията й по пластичните операции обаче се засили, когато бракът й с мореплавателя Китин Муньос  започна да се разпада. В момента лицето на кралската щерка прилича на зле гримиран актьор от поредицата за психара Фреди Крюгер „Кошмарът на Елм Стрийт“(вижте снимките).

Носът на княгинята ѝ донесе и 7-ма позиция в „престижната“ класация „Най-несполучливи пластични операции” на испанското списание „20 минутос“. Пред нашето момиче се нареждат единствено звезди от ранга на Мики Рурк, Ла Тоя Джаксън и Къртни Лав.

Калина е заприличала на леличка

Калина е заприличала на леличка

Проблемите в брака ли са причината Калина да търси утеха в пластичните интервенции?

Проблемите в брака ли са причината Калина да търси утеха в пластичните интервенции?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар