О, не! Панайот си има двойник (ПОРАЗИТЕЛНА ПРИЛИКА)

Гласувайте за статията

Ами сега? Кой е Пацо и кой е Рене Михелич?

Брадърът Панайот се сдоби с двойник. С който си приличат като две капки вода. Риалити звездата от Гълъбово досущ си прилича с новото попълнение на Левски Рене Михелич.

Пацо се сдоби с двойник

Пацо се сдоби с двойник

Само за няколко часа футболиста се превърна в център на внимание без дори още да е влязъл в отбора на „сините“. А причината за огромния интерес към него е удивителната му прилика с брадъра Панайот.

„О, не, ами ако и той е като него!“, шегуват се фенове в социалната мрежа. И коментират, че приликата между двамата е наистина огромна.

Пацо се прочу покрай щурите си прояви в новия сезон на „Биг Брадър“, където номерата, които погаждаше на останалите край нямаха. А след като залепи обувките на Боби Ръгбиста се превърна в любимец на публиката.

Още от пръв поглед привържениците на Панайот откриха поразителна прилика между него и словенеца. “Това е Пацата от Гълъбово, нашият любимец от Биг Брадър.” Факт е, че двамата наистина изумително много си приличат визуално, а някой може и лесно да ги сбърка.

Русата коса, прическата, веждите, формата на лицето – в едни момент, човек наистина може да ги обърка, пишат от „Блиц“. На всичкото отгоре футболът допълнително сближава двойниците. Михелич е бъдещо ново попълнение на „Левски“, а Панайот твърди, че е отговорна личност в „Ботев“ /Гълъбово/ и фен на няколко водещи европейски отбора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар