НЯМА я познаете! Какво се е случило с лицето на ДесиСлава?!

Гласувайте за статията

Фолк певицата смая на участие

ДесиСлава е неузнаваема! Фолк певицата се появи в такъв вид на участие, че просто не приличаше на себе си. Лифтинг ли си е правила певицата или просто рязко е отслабнала не е ясно. Но е факт, че изглежда поне с 10-20 години по-стара от реалната си възраст.

Какво е станало с ДесиСлава

Какво е станало с ДесиСлава?

Облечена в рокля със златисти мотиви изпълнителката се появи в потресаващ вид пред феновете си. Няма спор, в сравнение с преди няколко месеца ДесиСлава изглежда видимо вталена. За сметка на това обаче лицето на хубавицата е цялото на бръчки. А вместо да прикрие този проблем с косата си, певицата се появи с кок на сцената.

Певицата е неузнаваема

Певицата е неузнаваема

„Леле прилича, на някоя лелка!“, коментират ужасени фенове. И отбелязват, че певицата не прилича много на себе си. Други отбелязват, че изпълнителката май не е случила и на гримьор, тъй като бръчките й се виждат съвсем ясно. Не само тези по шията, но и цялото й лице бе осеяно с тях.

Дали занемарения вид на певицата се дължина лична драма, или на закъсняло посещение при пластичния хирург не е ясно. От друга страна наскоро ДесиСлава отрече да си е правила каквито и да било пластични операции. На път сме наистина да й повярваме.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар