Няма срам! Вижте как Сашо Диков тормози бившия президент Желев (Видео)

Гласувайте за статията

Журналистът реши да качва рейтинга на новото си предаване на гърба на жестока лична трагедия на Желю Желев

Че Сашо Диков не е от най-тактичните журналисти, се знае отдавна. В крайна сметка именно навикът да се рови във всяка една тема го направи толкова популярен. Но този път водещият мина всякакви граници.

Зрителите на новото му предаване по Нова ТВ ДикOFF останаха възмутени от наглото му и безцеремонно поведение спрямо бившия президент на страната Желю Желев. В опита си да удари конкуренцията в земята с рейтинг, Диков буквално наложи емоционален тормоз върху възрастния си събеседник.

Въпреки изричната молба на Желев да не говорят за самоубийството на дъщеря му, Диков не просто не се спря, а засипа президента с въпроси, засягащи болезнената тема. Дори сълзите в очите на вече остарелия Желев не трогнаха журналиста и той продължи с бруталната си атака. Зрителите на Нова ТВ останаха потресени от наглостта на Диков, а коментарите след предаването показа отношението им. „Диков, ти си срам за телевизията” и „Отвратих се! Никога повече няма да си пусна твое предаване” са само малка част от най-меките отзиви.

Вижте видеото и сами преценете какво заслужават „журналистическите похвати” на водещия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар