Няма криза! Виж колко профука Галена в Мексико

Гласувайте за статията

Звездата печели добре, а и половинката й я глези максимално

 

Фолк изпълнителката Галена наскоро се върна от екзотична почивка. Тя беше в Мексико заедно с Галин и малкото си момченце. Мнозина веднага се поинтересуваха и подразбраха, че семейството се е отдало на истински релакс и въобще не е пестило пари.

Галена се отдаде на истински релакс и разкош

Галена се отдаде на истински релакс и разкош

Целият кеф на силиконката и близките й струвал повече от 30 хиляди евро, пише HotArena по информация на „Всеки ден”. Браво, чалгата не знае криза и това е! Във форумите се разбесняха, че някои звезди у нас явно си живеят доста охолно, а други кътат левчетата и си броят стотинките. В крайна сметка всеки си се простира според чергата, нали?!

Звездата опита от всички възможни атракции и дори се гмурка в Мексиканския залив

Звездата опита от всички възможни атракции и дори се гмурка в Мексиканския залив

Галена е била много разточителна в Мексико и вафления бос й угаждал с всичко. Той дори наел детегледачка за сина им Стефан, за да може двамата да се отдадат напълно на двуседмичната си ваканция. Те си взели вила край окената и романтиката била пълна, разказват запознати. Докато бавачката наглеждала наследника им, Галена и Галин обикаляли забележителностите в чуждата страна. Пайнерката е доволна, че е посетила повечето пирамиди и останките от градовете на маите. В никакъв случай не е пропуснала и лъскавите МОЛ-ове, но все пак особено я грабнали историческите обекти. Галена е опитала от повечето местни атракции, сред които и гмуркане със скафандър във водите на залива.

Снимки от уникалното й преживяване в Мексико вижте ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар